Prvá internetová klinika už pomohla viac ako 300 pacientom

13.06.2014 Bratislava

Za prvé tri mesiace svojej existencie navštívilo prvú internetovú kliniku www.klik-klinik.sk vyše 60 tisíc ľudí a svoj zdravotný problém odkonzultovalo viac ako 300 pacientov.

Bratislava 13. júna (OTS) - Najväčší záujem bol o konzultácie s pediatrami, gastroenterológmi, neurológmi, neurochirurgami a psychológmi. Obľúbené sú aj konzultácie z oblasti plastickej a estetickej chirurgie. Na takmer polovicu svojich otázok pritom pacienti získali odpoveď do 24 hodín.

www.klik-klinik.sk je dostupná kedykoľvek, kdekoľvek a je naozaj pre kohokoľvek. Ľudia, ktorí riešia zdravotný problém sa už nemusia trápiť nad tým, že ho nemajú s kým konzultovať, alebo riskovať, že na internete získajú neodbornú radu od laika, či šarlatána. Všetci lekári na www.klik-klinik.sk sú totiž overení a ich odbornosť je garantovaná. Ku dnešnému dňu sa do projektu zapojilo už 133 lekárov zo 65 špecializácií, takže každý pacient si tu môže nájsť svojho odborníka. „Sami sme príjemne prekvapení ako pozitívne lekári a verejnosť zareagovali na náš inovatívny projekt. Utvrdilo nás to v predpokladoch, že Slováci sú technologický národ, ktorý má rád inovácie,“ hovorí Andrej Blanárik – zakladateľ 1. internetovej kliniky.
 

Vyberte región